Se curata ceapa, se taie felii foarte subtiri si se pune intr-un castron;
Se curata castravetii de coaja, se taie felii si se pun peste ceapa;
Se spala rosiile si se taie felii potrivite, se taie ardeii grasi ca fideaua;
Se amesteca totul si se lasa la rece pina la servire;
Se prepara sosul: se fierb 2 oua, se cojesc ouale fierte, se toaca albusurile marunt, se freaca galbunusurile cu smantana pana se obtine un sos alifios care se amesteca cu maslinele tocate marunt;
Se adauga vin, zeama de lamaie, sare, cimbru si tarhon. Cand sosul este gata, se amesteca cu albusurile tocate;
Inainte de servire, salata se amesteca cu sosul, se pune pe o salatiera si se presara cu telemea rasa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii