Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 09 iunie 2009
Ingrediente
500 g cartofi rosii fierti, 150 g castravete, 150 g telina fiarta(de data aceasta nu am folosit), 1 salata verde, 100 g rosii, 100 g ardei gras rosu(eu am folosit de data aceasta ardei Kapia), 80 g cascaval, 150 g maioneza, 50 g iaurt/sana, zeama de lamaie,dupa gust, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se taie cubulete cartofii fierti si raciti,la fel si restul legumelor si cascavalul .Se condimenteaza cu sare si zeama de lamaie.Se amesteca maioneza cu iaurtul si se pune peste salata.Se da la rece pentru 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata elvetiana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Feliile de bacon se pun pe grill, sa se faca un pic crocante, dupa care o felie se taie in 2-3 bucati
31 voturi
7 comentarii
25 min
- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim
1 vot
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate