autor:

Fara foto

» » Salate

Salata energizanta

Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: canddyy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2009

Ingrediente
Ingrediente, , 2 teline mari, 4 morcovi de dimensiuni medii, 2 felii de branza feta, o cutie de sardine in ulei, sucul de la o jumatate de lamaie, patrunjel, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

O asemenea salata pe baza de radacinoase, confera energie organismului. Combinata cu branza si peste, asigura satietate pentru un timp indelungat. De preferat a se consuma fara paine, totusi impatimitii fainoaselor pot opta pentru toast sau crutoane.

Legumele se dau prin razatoare si se amesteca intr-un castron potrivit.

Sardinele se taie transversal, in mici felii, la fel si branza feta. Cubuletele rezultate se rastoarna peste morcov si telina, la final adaugandu-se uleiul din conserva de peste si sucul de lamaie.

Se presara patrunjel proaspat tocat si o puteti servi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata energizanta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Triunghiuri de mamaliga la gratar cu legume coapte

Triunghiuri de mamaliga la gratar cu legume coapte

Pune apa la fiert cu 1 lingurita de sare.Dupa ce a dat in clocot, adauga faina de malai in ploaie,

10 voturi    9 comentarii
45 min
Salate de legume
Ciuperci cu maioneza si porumb

Ciuperci cu maioneza si porumb

Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de lamaie (ca sa nu se innegresca), timp de

11 voturi    6 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Omleta cu branza si marar servita cu salata verde