Vinetele se curata de coarja,se taie felii pe lungime,se presosra cu sare si se lasa la macerat 30 min.Dupa care se spala,se pun pe un servetel ca sa aboarba apa si se pun in tigaie cu putin ulei sa se rumeneasca.Se taie fasii subtirele si se pun intr un bol.
Ardeii se coc,se curata si se taie la fel ca vinetele.Rosiile se cojesc de pielita,se taie marunt si se amesteca cu 2 linguri ulei,sare si piper.
Se amesteca vinetele,ardeii,rosiile si usturoiul pisat,se potriverte se sare si piper.Se mai adauga ulei doar daca este nevoie.
Se lasa putin la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii