autor:

Fara foto

» » Salate

Salata exotica

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
2 mere acrisoare,, 1 telina,, 50g. branza Roquefort,, 10 nuci,, 1 lamaie,, 50g. caviar,, 3 oua,, 1 lingura maioneza,, putina sampanie

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se dau pe razatoare merele, telina branza si nucile si se amesteca. Se adauga zeama de la o lamaie.

Albusurile de la cele 3 oua se bat bine si se amesteca, impreuna cu caviarul si cu o lingura de maioneza, cu merele si celelalte ingrediente, pana se omogenizeaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata exotica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Barcute de andive umplute cu salata exotica

Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru

1 vot    1 comentariu
20 min
Salate cu peste
Salata

Salata "exotica" de paste

Aducem la punctul de fierbere, apa cu sare intr-o oala. Rasturnam pastele si le fierbem pana se inmoaie,

4 voturi    6 comentarii
50 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 mere acrisoare,
  • 1 telina,
  • 50g. branza Roquefort,
  • 10 nuci,
  • 1 lamaie,
  • 50g. caviar,
  • 3 oua,
  • 1 lingura maioneza,
  • putina sampanie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata sefului