1. Fructele de mango se taie in doua fiecare, se scot samburii iar partea
carnoasa a fructului se scobeste cu o lingura de pe coaja si apoi se taie
marunt. Fructele de papaya se curata, se taie in doua, samburii se scot cu o
lingura, iar partea carnoasa a fructului se taie felii. Pepenele se taie in
patru, partea carnoasa se taie de pe coaja iar apoi se taie in despicaturi
subtiri. Fructele de kiwi se curata si se taie felii.
2. Fructele cu stafidele se pun intr-un castron. Se stropesc cu rom, apoi se
incorporeaza mierea si jumatate din zeama de lamaie. Se adauga si nucile, se
lasa sa se odihneasca cca 2 ore la loc rece.
3. Smantana se bate bine cu miezul de baton de vanilie si cu restul de zeama de
lamaie pana se face spuma. Peste salata de fructe se toarna smantana si se
orneaza cu frunza de melisa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii