Autor:
aura (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 21 iunie 2009
Ingrediente
Salata verde, Salata chinezeasca, Branza cu mucegai alb(Brie), Muschi de vita afumat, Lime, Portocale, Nuci uscate, Menta uscata sau proaspata, Busuioc, Ulei de masline extravirgin, Otet balsamic, Sos de soia light, Mix de condimente(cardamon, scostisoara,nuscoara,ierburi,mirodenii), Branza rasa(mozzarella, cascaval, parmezan)
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se spala si taie salata verde si cea chinezeasca si se pun intr-un caston Se taie branza cu muchegai alb, vita si se pun in castron peste salata Se adauga nucile, feliile de portocala pentru decor impreuna cu condimentele, verdeata, menta, busuiocul, si branza rasa. Se stropeste salata cu ulei de masline, putin otet balsamic, lime, si sosul de soia. Sosul de soia fiind usor sarat, nu mai este necesara adaugarea sarii.