autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata festiva de morcovi

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
1 kg morcov, 5-6 oua pentru maioneza, sare, piper, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovul se da pe razatoare speciala pe lungime, astfel incat sa iasa in forma de spagetti, dupa care se amesteca cu maioneza si cu usturoi, dupa gust si dupa numarul de invitati;
Sarea, piperul si maioneza se adauga la sfarsit, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata festiva de morcovi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata cu omleta

Salata cu omleta

Din ouă, cașcavalul ras, sare, piper și ceva verdeață tocată se face o omletă, care după

4 voturi    1 comentariu
20 min
Salate diverse
Salată cu ton și cartofi

Salată cu ton și cartofi

Am fiert mai intai ouale; cartofii curatati si taiati cubulete, i-am fiert ca pentru piure, in apa

9 voturi    3 comentarii
1h
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de boeuf falsa, cu pleurotus Salata de boeuf falsa, cu pleurotus

Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă, cca. 15 minute, la foc mediu, neacoperit. Morcovii se curăță și se pun

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Aperitive
Salata calda cu pastai si patlagele Salata calda cu pastai si patlagele

Se curata si taie pastaile si apoi se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, pastaile se pun in apa cu gheata ca sa isi pastreze culoarea

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Salata de varza cu ton