autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata festiva de morcovi

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
1 kg morcov, 5-6 oua pentru maioneza, sare, piper, usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Morcovul se da pe razatoare speciala pe lungime, astfel incat sa iasa in forma de spagetti, dupa care se amesteca cu maioneza si cu usturoi, dupa gust si dupa numarul de invitati;
Sarea, piperul si maioneza se adauga la sfarsit, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata festiva de morcovi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
2 salate ciudate, dar minunate

2 salate ciudate, dar minunate

Tăiaţi partea amară andivelor, apoi le tăiaţi feliuţe. La fel procedaţi cu carnea. Stafidele

14 voturi    1 comentariu
30 min
Salate diverse
Salata calda de dovlecei, rosii si branza

Salata calda de dovlecei, rosii si branza

Curatam rosiile de codita, le spalam si apoi le stergem si le taiem felii subtiri. Usturoiul curatat

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Icre de peste