Fileul de peste se va portiona, se condimenteaza cu sare, piper rosu, zeama de lamaie, se adauga putin unt, se aseaza intr-un vas, se acopera si se introduce la cuptor 7-8 minute. Se poate prajii si in ulei, dar trebuie sa treceti pestele prin faina. Cand pestele este gata se adauga peste el sosul AIOLI format din maioneza in care am incorporat usturoiul pisat.
Atentie: maioneza se va prepara fara a adauga mustar.
Se serveste cu garnitura din cartofi taiati cuburi si morcovi fierti in abur cu adaos de unt, sare si patrunjel taiat fin.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii