Autor:
aura (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 21 iunie 2009
Ingrediente
1 kg merlucius, sare, 1 lamaie, piper rosu, sos L’AIOLI:, 250 gr maioneza, 5 catei usturoi, garnitura:, cartofi, morcovi, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Fileul de peste se va portiona, se condimenteaza cu sare, piper rosu, zeama de lamaie, se adauga putin unt, se aseaza intr-un vas, se acopera si se introduce la cuptor 7-8 minute. Se poate prajii si in ulei, dar trebuie sa treceti pestele prin faina. Cand pestele este gata se adauga peste el sosul AIOLI format din maioneza in care am incorporat usturoiul pisat.
Atentie: maioneza se va prepara fara a adauga mustar.
Se serveste cu garnitura din cartofi taiati cuburi si morcovi fierti in abur cu adaos de unt, sare si patrunjel taiat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata File de merlucius cu sos L’ AIOLI" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa fierbere se lasa bostaneii
7 voturi
3 comentarii
20 min
Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri.
Puneti castravetii intr-un castron, foile
17 voturi
6 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010
O bunatate !