Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare, apoi se curata de coaja si se taie pai. Sfecla se coace la cuptor, apoi se curata, se taie felii, apoi fiecare felie, in fasii subtiri. Varza se taie fideluta iar merele, curatate de cotoare, se dau prin razatoarea mare. Ouale se fierb tari, apoi se piseaza cu furculita. Se amesteca toate aceste ingredientele, adaugand sare, piper, otet si ulei dupa gust.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii