Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare, apoi se curata de coaja si se taie pai. Sfecla se coace la cuptor, apoi se curata, se taie felii, apoi fiecare felie, in fasii subtiri. Varza se taie fideluta iar merele, curatate de cotoare, se dau prin razatoarea mare. Ouale se fierb tari, apoi se piseaza cu furculita. Se amesteca toate aceste ingredientele, adaugand sare, piper, otet si ulei dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii