Carnea se prajeste in 2 linguri de ulei,la foc moale,se scoate,se condimenteaza si se lasa deoparte.
Merele se taie felii.Verdeata se toaca.
Se amesteca sucul de grefe cu restul de ulei,otet de zmeura, miere,sare si piper.
Carnea se taie felii si se serveste cu frunze de salata rupte bucati,merele acrisoare si fructele de padure.Se toarna marinata si se orneaza cu verdeata tocata(ceapa verde si busuioc).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii