Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 11 iunie 2009
Ingrediente
200 g limba de vaca - 200 g mazare conservata - 2-3 castraveti - masline - maioneza - o lingurita ulei de masline - piper - sare
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Limba se fierbe bine si se curata,mazarea se scurge bine iar casravetii cu coaja se spala.Toate ingredientele se taie pai in afara de mazare.Piperul,sarea si cu lingurita de ulei se freaca bine si se pune la salata,apoi se pune maioneza si se amesteca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata germana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Se ia painea feliata si se taie coaja, lasandu-se numai miezul, se pun ouale la fiert.
Daca nu avem
73 voturi
36 comentarii
1h
Curatam morcovul il spalam si dam pe rozatoarea mica intr-un castron,curatam sfecla de coaja o dam
8 voturi
4 comentarii
50h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate