autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata germana

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
200 g limba de vaca - 200 g mazare conservata - 2-3 castraveti - masline - maioneza - o lingurita ulei de masline - piper - sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Limba se fierbe bine si se curata,mazarea se scurge bine iar casravetii cu coaja se spala.Toate ingredientele se taie pai in afara de mazare.Piperul,sarea si cu lingurita de ulei se freaca bine si se pune la salata,apoi se pune maioneza si se amesteca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata germana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de mere, napi si iaurt

Salata de mere, napi si iaurt

Spalam legumele si merele. Curatam morcovul si napii, morcovul il dam pe razatoare, napii si merele

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate reci
Salata de ton

Salata de ton

Stoarcem bine tonul si il despartim pe lamele si le taiem cu grija. Taiem cu placa ondulata pentru

10 voturi    10 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g limba de vaca - 200 g mazare conservata - 2-3 castraveti - masline - maioneza - o lingurita ulei de masline - piper - sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata  cu file de ansoa Salata cu file de ansoa

Se curata cartofii, se taie cubulete mici, se spala si se pun la fiert in apa cu sare; ouale de prepelita se fierb 5 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de varza cu rosii deshidratate si ton Salata de varza cu rosii deshidratate si ton

Tocăm varza fideluță, apoi o frecăm cu puțină sare și o stropim cu zeamă de lămâie. O lăsăm așa 10-15 minute, să-și

1 vot    0 comentarii
15 min
Bucate la borcan
Tomaat garnaal(rosii umplute cu creveti)