Varza rosie se taie sferturi, se curata de foile vestede si de cotoare, apoi se taie fideluta si se pune intr-un vas acoperindu-se cu otetul. Se lasa asa timp de vreo doua ore. La fel se curata si se taie varza alba, numai ca ea se caleste in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt, lasandu-se pana cand se inmoaie, dar fara sa se coloreze. Se scurge varza rosie de otet si se amesteca, intr-un castron adanc, cu cea alba si cu ceapa, adaugand hrean ras, ulei, sare si piper.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii