Salata "Ghinda"

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Salata "Ghinda"

Ingrediente

  • (4 portii)
  • 200g.branza,
  • 3 cartofi fierti,
  • 1 ceapa,
  • 3 oua fierte,
  • 1 macrou afumat,
  • 200g.ciuperci marinate,
  • maioneza,
  • masline,
  • patrunjel verde pentru decor;

Mod de preparare

1.Se rade branza pe razatoarea fina si se amesteca cu maioneza.

2.Se pune compozitia pe fundul unei salatiere de sticla.Urmeaza in straturi:

-ciupercile marinate;

-ceapa taiata rotocoale;

-ouale fierte rase;

-felii de macrou afumat;

-cartofii fierti si rasi pe razatoarea mare;

3.Se tine salata la rece 1 ora, in frigider,apoi se decoreaza cu jumatati de masline si sferturi de masline ,facandu-se din ele ghinde( de aici si denumirea salatei),iar patrunjelul verde se foloseste pentru a face frunzulite pentru ghinde.

Pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise