1.Se rade branza pe razatoarea fina si se amesteca cu maioneza.
2.Se pune compozitia pe fundul unei salatiere de sticla.Urmeaza in straturi:
-ciupercile marinate;
-ceapa taiata rotocoale;
-ouale fierte rase;
-felii de macrou afumat;
-cartofii fierti si rasi pe razatoarea mare;
3.Se tine salata la rece 1 ora, in frigider,apoi se decoreaza cu jumatati de masline si sferturi de masline ,facandu-se din ele ghinde( de aici si denumirea salatei),iar patrunjelul verde se foloseste pentru a face frunzulite pentru ghinde.
Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii