autor:

zana b.

» » Salate

Salata Gourmet

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
100g batog de macrou afumat,1 lamaie, rasa de lamaie,200g varza acra,marar

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Batogul de macrou afumat se curata si se taie fasii ,se asaza pe o farfurie,si se stropeste cu sucul de la o 1/2 lamaie;se presara cu piper proaspat macinat.Zeama de la cealalta jumatate de lamaie se amesteca cu ulei,chimen si putina coaja rasa de lamaie.Se amesteca cu 200g varza acra taiata fideluta.Varza se seveste alaturi de pestele afumat.Se presara cu marar si se serveste salata cu paine neagra sau de secara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Gourmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu ton si fasole boabe rosie

Salata cu ton si fasole boabe rosie

Rosiile cherry le spalam si le taiem pe jumatate. Ceapa verde o taiem rondele. Tonul il scurgem

2 voturi    0 comentarii
20 min
Salate cu peste
Paella cu creveti si mazare

Paella cu creveti si mazare

Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga uleiul. Adauga ceapa tocata marunt, ardeiul feliat si

10 voturi    6 comentarii
45 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100g batog de macrou afumat,1 lamaie, rasa de lamaie,200g varza acra,marar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Obletel de Dunare marinat in otet Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata cu ton,masline si boabe de porumb