autor:

zana b.

» » Salate

Salata Gourmet

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
100g batog de macrou afumat,1 lamaie, rasa de lamaie,200g varza acra,marar

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Batogul de macrou afumat se curata si se taie fasii ,se asaza pe o farfurie,si se stropeste cu sucul de la o 1/2 lamaie;se presara cu piper proaspat macinat.Zeama de la cealalta jumatate de lamaie se amesteca cu ulei,chimen si putina coaja rasa de lamaie.Se amesteca cu 200g varza acra taiata fideluta.Varza se seveste alaturi de pestele afumat.Se presara cu marar si se serveste salata cu paine neagra sau de secara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Gourmet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Icre rapid

Icre rapid

Se pune icrele,lamia,sifonul se mixeazaciteva minute la turatie mica,apoi la mare adugindu-se uleiul.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Salate cu peste
Sprot pane cu parmezan

Sprot pane cu parmezan

Curatati pestele,spalati-l,scurgeti-l bine de apa si presarati-l cu sare si piper. Treceti pestii

4 voturi    0 comentarii
40h
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100g batog de macrou afumat,1 lamaie, rasa de lamaie,200g varza acra,marar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Salată de ton cu năut