1. Cureti castravetele, rosiile si ceapa, le speli, tai rosiile si castravetele bucatele si ceapa inele dupa care le amesteci intr-un castron. Adaugi maslinele si branza feta taiata cubulete.
2. Amesteci uleiul de masline cu otetul, sare si piper, torni sosul obtinut peste salata si la final presari oregano.
Observatie:
Poate este cea mai des preparata salata din lume. Si la noi se pregateste in multe casa folosind telemea in loc de feta.Cert este ca oricine, oriunde isi poate si permite poate prepara aceasta salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii