autor:

ana catalina focsa

» » Salate

Salata greceasca

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 19 aprilie 2010

Ingrediente
2 rosii, 1 castravete, 5 ridichi, 2 cepe verzi, salata verde, 100 gr branza feta, ulei de masline, otet balsamic, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Se spala bine legumele si se usuca.Se taie ridichiile si castravetii in rondele,ceapa se taie dupa plac,cubulete sau julien,branza se taie in cuburi sau se framanta.Salata o taiem fasii si rosiile i felii sau cuburi,dupa plac.Se amesteca bine toate ingredientele,se adauga sare,apoi otetul balsamic,si uleiul de masline.Atentie cu sarea,pt ca feta este o branza sarata,tip telemea,deci adaugati mai putina sare decat de obicei.Daca doriti,se poate prepara aceasta salata,fara a fi condimentata.Cand se serveste,se aduce castronul de salata necondimentata pe masa,uleiul de masline ,sarea si otetul balsamic,si fiecare isi aseaza salata in farfurie cat doreste,si si-o condimenteaza singur,dupa plac.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata greceasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata greceasca

Salata greceasca

Tineti fiecare ingredient separat inainte de a servi, pentru a nu acapara ceapa savoarea celorlalte.

2 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci
Salata greceasca

Salata greceasca

Se spala legumele, se curata care trebuie curatate, apoi le taiem dupa preferinta. Le punem intr-un

47 voturi    8 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Sanatos si gustos.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Frumos colorata, hranitoare desigur.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Frumos nume i.ai pus la salata .... greceasca dupa brinza?..... si eu o folosesc la salata uneori si iese f buna.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 rosii
  • 1 castravete
  • 5 ridichi
  • 2 cepe verzi
  • salata verde
  • 100 gr branza feta
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

96 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Sanatos si gustos.

Adauga reteta
Retete

din Salate reci

Salata cu paste, piept de pui si porumb Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, după care se trec prin jet de apă rece și se pun la scurs într-o sită. Se

4 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de castraveti cu iaurt Salata de castraveti cu iaurt

E posibil ca multi sa nu cunoasca acesta salata delicioasa, care este usor de preparat si fara prea multe ingrediente. Se poate servi

1 vot    0 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de ton