Se face sosul de vinegreta cu ingredientele aromatice. Frunzele de menta, oregano si patrunjel se rup de pe tulpinita si se toaca mare. Intr-un castronel se amesteca otetul cu sarea si piperul, se toarna treptat uleiul de masline, batand continuu pana se obtine un sos gros. Se adauga plantele aromatice tocate si se bate iar sosul. Se gusta de sare si piper;
Se taie rosiile felioare, castravetii se curata de coaja si se taie rondele;
Se scoate coada ardeilor cu un cutit ascutit, se inlatura semintele si se taie ardeii in doua, fiecare jumate se taie in 4 fasii pe lungime;
Se curata ceapa si se taie rondele, care se desfac apoi cu degetele;
Se taie branza feta in felii groase de 1 cm, se pun una peste alta si se taie cubulete;
Se adauga peste branza, rosiile, ardeiul, castravetii, ceapa si sosul de vinegreta batut bine;
Se amesteca totul cu doua linguri, se adauga maslinele, se gusta de sare si piper.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii