Se face sosul de vinegreta cu ingredientele aromatice. Frunzele de menta, oregano si patrunjel se rup de pe tulpinita si se toaca mare. Intr-un castronel se amesteca otetul cu sarea si piperul, se toarna treptat uleiul de masline, batand continuu pana se obtine un sos gros. Se adauga plantele aromatice tocate si se bate iar sosul. Se gusta de sare si piper;
Se taie rosiile felioare, castravetii se curata de coaja si se taie rondele;
Se scoate coada ardeilor cu un cutit ascutit, se inlatura semintele si se taie ardeii in doua, fiecare jumate se taie in 4 fasii pe lungime;
Se curata ceapa si se taie rondele, care se desfac apoi cu degetele;
Se taie branza feta in felii groase de 1 cm, se pun una peste alta si se taie cubulete;
Se adauga peste branza, rosiile, ardeiul, castravetii, ceapa, dressingul knorr grecesc si sosul de vinegreta batut bine;
Se amesteca totul cu doua linguri, se adauga maslinele, se gusta de sare si piper.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii