Se spala rosiile, se usuca si se taie in patru;
Se curata de coaja castravetele si se taie cubulete;
Ceapa se curata si se toaca marunt;
se pun toate legumele intr-un castron, se sareaza, se pipereaza si se amesteca cu grija;
Se adauga branza taiata cubulete si maslinele fara samburi;
Se presara oregano si se lasa 10 minute la rece;
In momentul servirii se adauga zeama de lamaie amestecata cu ulei de masline sau un pliculet dressing knor.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii