Se spala rosiile, se usuca si se taie in patru;
Se curata de coaja castravetele si se taie cubulete;
Ceapa se curata si se toaca marunt;
se pun toate legumele intr-un castron, se sareaza, se pipereaza si se amesteca cu grija;
Se adauga branza taiata cubulete si maslinele fara samburi;
Se presara oregano si se lasa 10 minute la rece;
In momentul servirii se adauga zeama de lamaie amestecata cu ulei de masline sau un pliculet dressing knor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii