Ingrediente
avocado, 300 g creveti fierti si curatati, 2 radacini de telina portionate, 4 nuci decojite, maioneza, ketchup, smantana
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Curatati coaja si scoateti samburele;
Cu o lingura, scoateti bucati din pulpa, astfel incat sa va ramana 2 jumatati cam de 1 cm grosime;
Resturile de avocado trebuie maruntite;
Aruncati crevetii in apa fiarta pentru 30 de secunde si apoi lasati la racit;
Taiati telina in fasii lungi de 3-4 cm si subtiri;
Intr-un castron amestecati bucatile mici de avocado, cu crevetii, telina si nucile pisate;
Pentru dressing faceti un sos roz din 4 linguri maioneza cu lamaie, o lingura ketchup si inca una de smantana;
Umpleti jumatatile de avocado cu amestecul si lasati la frigider pana serviti.