Sfecla, curatat, spalata, se taie in 4 apoi fiecare bucata se taie felii subtiri. Marul curatat, taiat in 4 se taie felii subtiri, banana se taie rondele, portocala bucati mici, miezul de nuca se taie marunt. Intrun bol amestecam aceste ingrediente la care adaugam uleiul, zeama de lamaie, piperul, sarea, mustarul, omogenizam si putem servi imediat o salata gustoasa, hranitoare si de post.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii