Se spala bine broccoli, ciupercile , rosiile, ardeii si ceapa, se taie felii si se aseaza intr-un bol de salata;
Se taie felii anghinarea, maslinele se taie inele si se adauga peste vegetalele din bol;
Iaurtul se omogenizeaza cu mustarul, zeama de lamaie, sarea si piperul, apoi se toarna peste vegetale;
Se amesteca usor, se acopera si se pune la rece 2 ore;
Se scoate bolul din frigider, se adauga rosiile mici taiate in jumatati si se amesteca cu restul ingredientelor.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii