Salata Italiana

Se fierb pastele in apa cu sare.

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Salata Italiana

Ingrediente

  • 300 gr paste (fusili),
  • maioneza,
  • sare,
  • piper,
  • masline,
  • 1 lamaie,
  • 1 ardei capia,
  • 10 feliute de sunca presata

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare. Intre timp, se taie feliute sau julien, sunca presata, maslinele si ardeiul capia. Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg de apa si se pune peste ele amestecul de sunca presata, masline si ardei. Adaugam apoi maioneza si zeama de la jumatate de lamaie, sare si piper dupa gust. Cealalta jumatate de lamaie se taie felii si se asaza peste salata obtinuta. Se da totul la frigider pentru 2 ore. A se consuma rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise