Se fierb pastele in apa cu sare.
Se fierb pastele in apa cu sare. Intre timp, se taie feliute sau julien, sunca presata, maslinele si ardeiul capia. Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg de apa si se pune peste ele amestecul de sunca presata, masline si ardei. Adaugam apoi maioneza si zeama de la jumatate de lamaie, sare si piper dupa gust. Cealalta jumatate de lamaie se taie felii si se asaza peste salata obtinuta. Se da totul la frigider pentru 2 ore. A se consuma rece.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii