Intr-o tigaie mare de teflon, se incinge uleiul la foc potrivit. Se adauga carnea de pui. Se caleste usor, timp de 4 minute. Se presara ¼ lingurita din cantitatea de sare cu piper. Se scoate carnea din tigaie.
In aceeasi tigaie, se calesc ardeii grasi si zucchini 4 minute, pana se moaie. Se presara restul de sare. Se adauga usturoiul. Se calesc 30 de secunde. Se adauga rosiile si oregano. Se calesc 1 minut. Se pune din nou carnea de pui in tigaie. Se stropeste cu otet. Se incinge compozitia.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii