Fierbeti zaharul,uleiul si otetul la foc nici mic nici mediu .Cat timp fierbeti zaharul,uleiul si otetul,amestecati toate legumele apoi puneti amestecul de legume peste zahar,ulei si otet si amestecati timp de 2 minute la foc mediu.Tineti salata la frigider timp de 25-30 de minute apoi serviti salata cu paste, piure ,cartofi nature sau carne de vita iar ca bauturi puteti servi apa, suc sau vin rosu (nu merge taria).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii