1. Într-un castron mare, se amesteca jumatate din ceapa, usturoiul, cimbrul, piperul negru, enibaharul si 1/2 lingurita de sare. Se adauga 2 linguri de otet, 1 lingura de mustar si zaharul brun; se amesteca bine. Se adauga puiul si se freaca bine cu amestecul. Se acopera si se pun deoparte.
2. Într-un castron separat, se amesteca restul de 2 linguri de otet, 1 lingura de mustar, 1/4 lingurlta sare si uleiul. Se adauga ceapa ramasa, ananasul, kiwi, ardeiul gras si jicama; se amesteca.
3. Se Încalzeste in prealabil gratarul. Se frige puiul la 15 cm de flacara, 4 minute pe fiecare parte sau pâna este facut. Când se raceste suficient, se taie puiul felii pe diagonala. Se adauga in castron Si se amesteca

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii