Se fierb in vase separate fileul de pui, ouale si cartofii, dupa care se aranjeaza straturi intr-un vas de sticla din care va fi servit: sunca taiata felii subtiri, cartoful ras, ciupercile maruntite, castravetele murat dat prin rozatoare, oul taiat felii, 1-2 linguri de maioneza, intinsa pe toata suprafata, fileul de pui taiat felii, cascavalul ras marunt, fructe exotice de culoare rosie pentru contrast si o crenguta de marar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii