autor:

Caraș Georgiana

» » , , Aperitive, Salate, Salate de legume

SALATĂ À LA RUSSE

Autor: Caraș Georgiana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 iulie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caraș Georgiana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 iulie 2015

Ingrediente
Cartofi - 1,800 kg, Morcovi - 0,075 kg, Pătrunjel verde - 0,050 kg, Piper măcinat - 0,002 kg, Muștar - 0,075 kg, Mazăre conservată - 0,0400 kg, Sare - 0,010 kg

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii si morcovii se fierb in apa cu sare, apoi se lasa la racit si se taie cuburi mici. Mazarea se scurge din conserva.

Cartofi se amesteca cu morcovii, mazarea, piperul macinat, mustarul, patrunjelul verde tocat marunt, 300 g de maioneza si sare.

Se orneaza cu maioneza si frunzele de patrunjel verde tocat.

Se serveste rece.



POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATĂ À LA RUSSE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata Mea a la Russe

Salata Mea a la Russe

- Fierbeți cartofii și morcovii cu foile de dafin; - Fierbeți ouăle; - Tocați apoi toate legumele,

1 vot    1 comentariu
40 min
Salate
Salata a la Russe de post

Salata a la Russe de post

Se curata morcovii, telina, cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Mazarea se pune si ea la

5 voturi    0 comentarii
1h
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Caraș Georgiana

    Caraș Georgiana (Chef de cuisine) , 28 iulie 2015

    Această rețetă este pentru 10 porți.

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Cartofi - 1,800 kg
  • Morcovi - 0,075 kg
  • Pătrunjel verde - 0,050 kg
  • Piper măcinat - 0,002 kg
  • Muștar - 0,075 kg
  • Mazăre conservată - 0,0400 kg
  • Sare - 0,010 kg

Raporteaza reteta

Retete
de Caraș Georgiana
Saratele cu cascaval

Saratele cu cascaval

Se dizolva drojdia in lapte, se adauga un praf de sare si se amesteca bine. Se adauga peste faina.

25 voturi    4 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Pandispan

Pandispan

Se separă gălbenușurile de albuș intr-un vas adânc. Se bat spumă cu 6 linguri de apă

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Negresă însiropată

Negresă însiropată

Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu o cana si jumatate de zahar, 2

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Caraș Georgiana

Caraș Georgiana (Chef de cuisine)

Această rețetă este pentru 10 porți.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Salata de fasole pastai