Cartofii si morcovii se fierb in apa cu sare, apoi se lasa la racit si se taie cuburi mici. Mazarea se scurge din conserva.
Cartofi se amesteca cu morcovii, mazarea, piperul macinat, mustarul, patrunjelul verde tocat marunt, 300 g de maioneza si sare.
Se orneaza cu maioneza si frunzele de patrunjel verde tocat.
Se serveste rece.
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii