Cartofii si morcovii se fierb in apa cu sare, apoi se lasa la racit si se taie cuburi mici. Mazarea se scurge din conserva.
Cartofi se amesteca cu morcovii, mazarea, piperul macinat, mustarul, patrunjelul verde tocat marunt, 300 g de maioneza si sare.
Se orneaza cu maioneza si frunzele de patrunjel verde tocat.
Se serveste rece.
POFTA BUNA!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii