SALATĂ À LA RUSSE

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
SALATĂ À LA RUSSE

Ingrediente

  • Cartofi - 1,800 kg
  • Morcovi - 0,075 kg
  • Pătrunjel verde - 0,050 kg
  • Piper măcinat - 0,002 kg
  • Muștar - 0,075 kg
  • Mazăre conservată - 0,0400 kg
  • Sare - 0,010 kg

Mod de preparare

Cartofii si morcovii se fierb in apa cu sare, apoi se lasa la racit si se taie cuburi mici. Mazarea se scurge din conserva.

Cartofi se amesteca cu morcovii, mazarea, piperul macinat, mustarul, patrunjelul verde tocat marunt, 300 g de maioneza si sare.

Se orneaza cu maioneza si frunzele de patrunjel verde tocat.

Se serveste rece.

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise