Se spala legumele bine, se taie cubulete intr-un castron, branzica si muschiul se taie si ele cubulete si se adauga peste legume.Cat timp pregatiti legumele, branzica si muschiul, oualele le puneti la fiert (sa fie tari).
Se asezoneaza salata cu sare, piper, ulei si otet dupa gust (eu am folosit ulei de masline si otet balsamic ) si se amesteca. La final curatam ouale, le taiem in 4 si le asezam peste salata. :)
- Merge foarte bine la micul dejun sau la cina. :)
- Daca va place mai puteti adauga porumb fiert si masline, este la fel de delicios. :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii