autor:

MARIA

» » Salate

Salata macedoneana

Autor: MARIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Ingrediente
cartofi, fileuri de macrou, mujdei de usturoi, maioneza, piper macinat, sare, zeama de lamaie, masline, lamaie

Dificultate: Medie Timp: 1h 5 min

4 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofi,se curata de coaja, se taie in felii subtiri si se pun intr-un vas. Fileurile de macrou se taie in cuburi si se adauga peste cartofi impreuna cu mujdeiul de usturoi diluat cu putina apa, maioneza, piper, sare si zeama de lamaie. Se amesteca putin. Se decoreaza cu masline si felii de lamaie.


Daca ti-a placut reteta noastra "Salata macedoneana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata cu ton

Salata cu ton

Intr-un cstron se taie ceapa marunt se amesteca cu maioneza,maslinele(fara sambure) si porumb,sarea

12 voturi    4 comentarii
10 min
Salate cu peste
Salata de orez cu ton

Salata de orez cu ton

Orezul se fierbe in apa cu sare , apoi se clateste in apa rece. Surimi se taie felii, ardeiul se

1 vot    3 comentarii
40 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    cocos , 17 septembrie 2009

    Ai uitat alcoolul sa-l pui.

Dificultate

Medie

Timp

1h 5 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

cocos

Ai uitat alcoolul sa-l pui.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Icre de pastrav (conservare)