Fructele proaspete curatate,taiate cubulete,le punem intr-un bol cu zahar si sucul de mandarine;fructele uscate,mai putin nuca, taiate cubulete,le punem intr-un castron iar peste ele punem 1cana de ceai fierbinte de fructe de padure,acoperim si lasam 15-20min;dupa acest timp,strecuram,fructele le lasam sa se scurga bine,apoi amestecam cu fructele proaspete si nuca;servim in boluri,deasupra frisca sau vara o cupa de inghetata

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii