salata,loboda ,papadia,mararul,andiva,se taie fideluta sau se rup,in functie de gust,se taie ceapa si ardeiul julienne castravetii,rosiile,kiwi se taie ardeiul iute cubulete,portocala decojita,grefa(dupa ce in prealabil este decojita si depilata)taiate in bucatele,marul taiat in 6 di dupa in feliute subtiri se face dresingul din menta ,busuioc ,ulei ,sare ,piper,knor mediteranean pentru un surplus de aciditate se adauga lamaie facultativ se pune dresingul peste legumele si fructele taiate,se amesteca,si...pofta mare langa un pahar de vin rose sec (cabernet +feteasca+merlot).Se poate servi si precum garnitura la diverse fripturi

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii