Salata verde se toaca fideluta, se aseaza pe un platou (salatiera), cartofi se taie cubulete, castravetii cuburi mici ca si ceapa rosie, ardeii fideluta, ouale rondele, se pune totul intr-un castron, mai putin salata si rosiile. Se pune peste tonul si uleiu din cutia de ton si se face dresingul din iaurt, busuioc, marar si menta tocata, sare, piper, knorr tzatziki, uleiul de masline. Se amesteca si se pune pe pat se salata si se decoreaza cu rosii felii, se serveste langa un vin alb sec aromat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii