1. Desfaci salata in foi, pe care le speli si le lasi sa se scurga. Cureti, speli si tai in felii subtiri ceapa si ciupercile. Cureti si zdrobesti usturoiul. Tai rosiile, in prealabil spalate, in cubulete de 2 cm. Cureti castravetele si il tai in rondele de 5 mm grosime. Tai salamul intai in felii subtiri, apoi in fasii inguste.
2. Calesti putin ceapa, intr-o tigaie cu 1 lingura ulei, apoi adaugi ciupercile si us turoiul si continui sa le calesti impreuna, 5 minute.
3. Tai feliile de paine in cubulete. Le calesti intr-o alta tigaie, cu 1 lingura ulei.
4. Pentru sos, amesteci uleiul ramas cu otetul, sare si piper dupa gust.
5. Speli busuiocul, il scurgi si il toci marunt. Zdrobesti branza sau o tai in cuburi, intr-un castron, amesteci rosiile cu salata verde, castravetele si busuiocul. Presari deasupra salamul, branza, crutoanele, ciupercile cu ceapa si stropesti salata cu sos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii