Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
300 gr. mazare fiarta, 200 gr. porumb fiert, 200 gr. fasole rosie fiarta, ton in ulei - 3 conserve de 100 gr., maioneza, o lamiie, sare, piper, chipsuri de cartofi cu sare, 2 oua fierte, 12 buc. masline verzi cu anchoa
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se scurg foarte bine legumele fierte si tonul si se amesteca intr-un caston adinc. Se adauga maioneza, suc de lamiie, sare si piper dupa gust.
Se acopera cu maioneza si se orneaza cu chipsuri de jur imprejur, cu ouale taiate in 4 si cu maslinele in mijloc.
Se serveste cu vin alb foarte rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata mexicana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Se spala bine fasolea si se lasa in apa sa se inmoaie pana a 2 zi. Se scurge apa si se pune fasolea
10 voturi
3 comentarii
2h 50 min
Intr-un bol mare amestecati toate ingredientele mentionate mai sus si lasati la frigider timp de
5 voturi
6 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate