Carnea se taie marunt; usturoiul se curata, se spala si se taie marunt; feliile de dovlecel si vinete se taie cubulete ; maslinele se taie rondele; ceapa se spala si se taie marunt; porumbul dulce se clateste in apa rece; ardeii se taie marunt; cartofii se fierb in coaja dupa care se curata si se taie cubulete; patrunjelul se taie marunt . Toate acestea se amesteca, se mai adauga sare daca e necesar; otetul balsamic si ulei de masline daca e nevoie( e posibil sa aiba suficient ulei dovlecelul si vanata din conserva si sa nu mai fie nevoie de ulei in salata). Se lasa la frigider 1/2 de ora dupa care se poate servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii