autor:

mihaela cecilia

» » Salate

SALATA MIHAELA

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
200g carne de pui sau curcan ramasa de la friptura, 3 fire usturoi verde, 3 felii dovlecel la gratar( se gaseste gata preparat in conserve bulgaresti), 3 felii vinete la gratar( se gaseste gata preparat in conserve bulgaresti), 10-15 masline verzi fara samburi, 10-15 masline negre fara samburi, 3 fire ceapa verde, ulei de masline, 1/4 conserva de porumb dulce, 2 ardei kapia marinati, 3 cartofi, sare, patrunjel verde, otet balsamic

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se taie marunt; usturoiul se curata, se spala si se taie marunt; feliile de dovlecel si vinete se taie cubulete ; maslinele se taie rondele; ceapa se spala si se taie marunt; porumbul dulce se clateste in apa rece; ardeii se taie marunt; cartofii se fierb in coaja dupa care se curata si se taie cubulete; patrunjelul se taie marunt . Toate acestea se amesteca, se mai adauga sare daca e necesar; otetul balsamic si ulei de masline daca e nevoie( e posibil sa aiba suficient ulei dovlecelul si vanata din conserva si sa nu mai fie nevoie de ulei in salata). Se lasa la frigider 1/2 de ora dupa care se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA MIHAELA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu carne
Salata de pui cu telina

Salata de pui cu telina

Fierbem pieptul de pui. Il tocam marunt. Tocam si castraveciorii. Telina o dam pe razatoarea

6 voturi    0 comentarii
1h
Salate cu carne
SALATA DE CARTOFI CU CRENVUSTI

SALATA DE CARTOFI CU CRENVUSTI

Cartofiorii se fierb 30 de minute in apa cu sare si putina lamaie ca sa nu se sfarme. Mazarea deasemenea

10 voturi    1 comentariu
2h
Salate cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

    O reteta minunata mai ales ca se poate face dupa sarbatori cand ramane friptura.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 200g carne de pui sau curcan ramasa de la friptura
  • 3 fire usturoi verde
  • 3 felii dovlecel la gratar( se gaseste gata preparat in conserve bulgaresti)
  • 3 felii vinete la gratar( se gaseste gata preparat in conserve bulgaresti)
  • 10-15 masline verzi fara samburi
  • 10-15 masline negre fara samburi
  • 3 fire ceapa verde
  • ulei de masline
  • 1/4 conserva de porumb dulce
  • 2 ardei kapia marinati
  • 3 cartofi
  • sare
  • patrunjel verde
  • otet balsamic

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

O reteta minunata mai ales ca se poate face dupa sarbatori cand ramane friptura.

Retete

din Salate cu carne

Salata Boeuf Salata Boeuf

Cartofii se spală în coajă și se pun la la fiert, apoi carnea și legumele, spălate, se pun la fiert cu vegeta. După ce fierb

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Salata de boeuf Salata de boeuf

Se fierb carnea si legumele si se lasa la racit. Taiem cubulete mici cartofii, carnea, morcovii (avand grija sa pastram un morcov

15 voturi    4 comentarii
3h
Salate cu carne
Tochitura delicioasa