Punem intr-un bol boabele de fasole si de porumb. Curatam, spalam si dam pe razatoarea mare morcovul si-l punem in bol. Prazul il spalam si-l taiem rondele, atat partea alba cat si ce-a verde.
Adaugam zeama de lamaie, uleiul, sare si piper dupa gust. O servim simpla sau cu peste.
Eu am servit-o cu muslitos (clesti crab).
Pofta buna!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii