Se taie ceapa si morcovii in felii subtiri, se toaca marunt salata si ridichile si se amesteca toate intr-un castron;
Ciupercile se taie in 4 si se prajesc cca 5 minute in ulei incins, se adauga 4 linguri de otet si se condimenteaza cu sare si piper;
Se amesteca iaurtul cu usturoiul, cu restul de otet si cu mirodeniile;
Se amesteca ceapa, morcovii, salata, ridichile, ciupercile cu sosul de iaurt si se servesc langa bucati de cascaval.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii