Taiati ardeiul rosu felii subtiri si puneti-le într-un castron. Taiati fâsii frunzele de
patrunjel si tocati tulpinile. Taiati bucati rosiile si în felii subtiri ridichile, castravetii,
feniculul si andiva belgiana.
Spalati în chiuveta salata verde, mijlocul galben de la salata creata (care nu e amar
- aruncati frunzele exterioare), si rucola. Apoi stoarceti frunzele ca sa în inlatura-ti
apa si rupeti-le în bucatele. Spalati radicchio, taiati-1 pe din doua, înlaturati mijlocul
si faceti-l fasii. Puneti toate frunzele în castron si amestecati-le bine, obtinând
o salata viu colorata.
Pentru a face sosul, tocati caperele si fileurile de ansoa sau dati-le prin robotul de
bucatarie. Puneti-le într-un castron si adaugati otetul de vin rosu si de trei ori pe
atât ulei de masline. Potriviti otetul si uleiul dupa dorinta, dar nu uitati ca e bine
sa se simui gustul de otet, fiindca dupa ce-l amestecati cu frunzele se va mai înmuia.
Scuturati bine sosul Knorr, turnati-l peste salata si amestecati. Serviti imediat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii