Se taie in cubulete medii rosiile si gogosarii;
Se rupe cu mina salata verde, se taie felii de andive, se taie felii lamaia;
Se toaca mararul, se taie cubulete brinza cu mucegai;
Intr-un vas de salata se pun pe randsalata verde, andivele, rosiile, gogosarul si maslinele taiate, se adauga lamiia taiata, mararul, uleiul de masline, se sareaza si se adauga brinza cu mucegai;
La final se presara busuiocul uscat si sa lasa la frigider 1/2 ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii