autor:

Fara foto

» » , , , , , , , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Retete vegetariene, Salate, Salate, Salate, Salate, Salate, Sosuri

Salata multicolora de vara

Autor: Adina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iulie 2012

Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane :, , 250 g orez basmati fiert (bob lung), 2 cutii cu ton in suc propriu, 150 g masline feliate, 200 g porumb dulce, 4 oua fierte tari, 4 rosii, 4 castraveti mici, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras verde sau galben, 1/2 mar, , Vinegreta :, , , 2 lingurite cu mustar frantuzesc sau Dijon, 2 lingurite otet, 3 linguri ulei de masline extravirgin, 2 linguri de apa(optional), busuioc tocat marunt, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:

Se taie toate legumele,marul si ouale cuburi,sfaramam tonul cu furculita.
Amestecam usor (eu am fost cam brutala):) orezul fiert si racit cu amestecul de mai sus si stropesc cu vinegreta .
Orezul l-am fiert al dente in 3,5 litri de apa cu sare .
Intr-un bol, preparam vinegreta,amestecand bine toate ingredientele recomandate !
Servim salata rece !


Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata multicolora de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de legume

Sos de legume

Se curata, se spala si se taie bucati legumele si zarzavaturile, apoi se pun la calit in ulei in

8 voturi    0 comentarii
40 min
Sosuri
Sos Bechamel

Sos Bechamel

Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca energic apoi se adauga laptele putin cate putin

9 voturi    8 comentarii
20 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    flori , 18 octombrie 2013

    da eu o prepar de 2 ani

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

    Buna si frumos prezentata.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

    Frumoasa si gustoasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane :
  • 250 g orez basmati fiert (bob lung)
  • 2 cutii cu ton in suc propriu
  • 150 g masline feliate
  • 200 g porumb dulce
  • 4 oua fierte tari
  • 4 rosii
  • 4 castraveti mici
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde sau galben
  • 1/2 mar
  • Vinegreta :
  • 2 lingurite cu mustar frantuzesc sau Dijon
  • 2 lingurite otet
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 linguri de apa(optional)
  • busuioc tocat marunt
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Adina
Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Ciorbita de vitel cu taitei de casa

Se spala foarte bine carnea si se pune la fiert in 3-4 litri de apa .Se mai adauga apa fiarta pe

1 vot    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Prima data punem carnea la fiert iar apoi o maruntim la robot sau de mana. Tocam ceapa si zdrobim

4 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Flanc cu capsuni

Flanc cu capsuni

Crema: Punem laptele la incalzit impreuna cu vanilia .Frecam galbenusurile cu zahar, amidon si

0 voturi    2 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

flori

da eu o prepar de 2 ani

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Curry cu piept de curcan si legume