Cartofii se fierb in coaja,in apa cu sare.Cand sunt gata se curata si se taie rondele;peste ei se toarna supa fierbinte si se acopera cu un capac.
Salata se rupe bucati,iar rosiile se taie in patru.Fasolea se fierbe in apa cu sare 10 minute,apoi se rastoarna apa , se toarna apa rece si se lasa sa se scurga. Pestele se scurge si se toaca.
Usturoiul se toaca si se amesteca cu otet,sare,piper,mustar,ulei si patrunjel tocat.
Se amesteca ingredientele pregatite ptr. salata cu maslinele si sardinele si sosul marinat.Ouale se taie pe lung in patru si se asaza peste salata decorativ.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii