1. Se spala cartofii si se fierb in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se lasati la racit, apoi se curata de coaja si se tau cuburi.
2. Se fierb ouale, in apa cu sare, pt. a nu crapa. Castravetii se taie in cuburi. Se curata ceapa, si se taie julien (rotund). Patrunjelul se taie f. marunt.
3. Intr-un castron, amestecati cartofii, ceapa, castravetii si ouale fierte si taiate rondele.
4. Condimentati cu sare si piper. Stropiti cu otet si ulei, dupa gust, si presarati cu patrunjel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii