Curatati si taiati cartofii cubulete, adaugati apa cat sa-i acopere, putina sare si ii puneti la fiert cam 20 de min. Intre timp alegeti doua oua medii si le fierbeti 15 min. Dupa ce au fiert se amesteca intr-un caston cartofii cu ouale intarite, se adauga ceapa si maslinele maruntite, otetul, sarea si doua linguri de ulei de masline. La final decorati cu putin patrunjel si este gata!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii