Cartofi se spala bine si se pun la fiert, in coaja. Dupa ce s-au fiert se lasa sa se raceasca si se indeparteaza coaja cu ajutorul unui cutit. Se taie cubulete nu foarte mici. Ouale se pun la fiert separat. Dupa ce s-au fiert se taie si acestea si se adauga peste cartofii care au fost pusi intr-un vas. Ceapa se taie rondele si se pune peste cele de mai sus.Se pun 2-3 linguri otet, sare dupa gust, apoi maioneza si se amesteca bine. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii