Se fierb cartofii in coaja si apoi cat sunt calduti se curata de coaja. Se curata morcovii si se pun la fiert. Se pun la fiert si ouale 15 minute, dupa care se pun in apa rece si se decojesc. Intr-un castron mai mare se dau cartofii prin razatoarea cu gauri mari, apoi tot prin razatoarea cu gauri mari se dau si morcovii si ouale. Se curata ceapa de apa si sa toaca marunt, se pune intr-un castronel si se freaca cu sare si otet dupa care se rastoarna in castronul mare. Se pun maslinele si maioneza ( dupa gustul fiecaruia) si se amesteca. Se drege cu otet dupa gustul fiecaruia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii