Cartofii fierți în coajă, se curăță și se taie felii (sau cubulețe).
Ceapa o tăiem solzișori (julien), o frecăm cu sare și o stropim cu oțet. Omogenizăm. În acest fel, iuțeala cepei se diminuează considerabil, devenind mai dulceaga!
Macroul se filetează, se scot oasele mari și se mărunțesc (chiar cu mâna, ca bucățile rezultate să nu fie toate la fel, mai mult de design).
Întrun bol sau mai bine în vasul de prezentare, amestecați cartofii cu macroul si ceapa.
Ouălele fierte le tăiați felii subțiri (pentru o mai bună feliere, folosiți aparatele speciale pentru feliat ouă) și le adăugați în salată.
Adăugăm măslinele. Amestacăm ușor.
Adăugăm maioneza și amestecăm dinnou ușor.
O lăsăm la frigider peste noapte.
Se servește ca aperitiv, rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii