SALATA ORIENTALA CU PRAZ

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 4-5 oua
  • 2 fire de praz
  • 200g masline
  • 2-3 linguri de maioneza
  • 2-3 castraveti acri (in otet)
  • piper alb macinat
  • sare
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

Cartofii se spala si se fierb in coaja. Ouale se fierb tari. Dupa ce s-au fiert cartofii si s-au racit se curata de coaja si toaca in cubulete potrivit de mari. Ouale se curata si se toaca apoi se adauga peste cartofi. Prazul curatat si spalat se toaca(partea fara frunze) rondele care se desfac cu mana in inele care se pun de asemenea peste celelate. Se adauga maslinele spalate (pot fi masline fara samburi sau umplute chiar si din cele cu migdale care sun delicioase si deosebite), castravetii tocati potrivit, maioneza, sarea, piperul si se amesteca f. bine. Se lasa cca. 10 minute si se serveste cu patrunjel tocat deasupra. Poate fi servita simpla sau ca ogarnituta la orice fel de friptura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise