Cartofii se spala si se fierb in coaja. Ouale se fierb tari. Dupa ce s-au fiert cartofii si s-au racit se curata de coaja si toaca in cubulete potrivit de mari. Ouale se curata si se toaca apoi se adauga peste cartofi. Prazul curatat si spalat se toaca(partea fara frunze) rondele care se desfac cu mana in inele care se pun de asemenea peste celelate. Se adauga maslinele spalate (pot fi masline fara samburi sau umplute chiar si din cele cu migdale care sun delicioase si deosebite), castravetii tocati potrivit, maioneza, sarea, piperul si se amesteca f. bine. Se lasa cca. 10 minute si se serveste cu patrunjel tocat deasupra. Poate fi servita simpla sau ca ogarnituta la orice fel de friptura.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii