Cartofii se pun la fiert in coaja, apoi, dupa ce s-au racit, se curata si se taie in felii subtiri. La fel se taie si ceapa. Ardeii grasi se taie subtiri ca fideaua, rosiile se taie in rondele, la fel si castravetii curatati de coaja, apoi se pun impreuna cu cartofii si ceapa intr-un castron. Se amesteca toate si se adauga ulei, sare, piper si otet dupa gust. Se asaza salata pe platou, se presara cu patrunjel vrede taiat marunt, iar deasupra se orneaza cu ridichi de luna taiate in rondele subtiri, cu oua fierte tari taiate in sferturi sau in felii si cu masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii